22 Qershor 2018Durrës, Shqipëri

Ndërtimi i shkollës 9–vjeçare Draç

Një ndër projektet e planifikuara për këtë vit ishte dhe ndërtimi i shkollës 9-vjeçare Draç në bashkinë Durrës. Prej 5 vitesh kjo shkollë ishte jashtë funksionit dhe nxënësit e zhvillonin mësimin në shkolla të tjera shumë larg vendbanimit të tyre. Në bashkëpunim me shoqatën Muslimehelfen në Gjermani u bë e mundur ndërtimi i kesaj shkolle. Tashmë shkolla e re në Draç, është gati! 120 nxënës të zonës së Draçit do të fillojnë mësimin në shkollën e re! Keep going on Vizion Ojf, you rock! Faleminderit të gjithë bashkëpunëtorëve dhe banorëve të zonës!

Partneret

Muslimehelfen
Deutsche Kleiderstiftung Spangenberg

Kontakt

Map