22 Dhjetor 2017Rrëshen, Shqipëri

Ndihma në Rrëshen

Sot ishim në Rrëshen për të shpërndarë Pako Ushqimore për familjet me gra kryefamiljare. Situata për shumë prej tyre është tejet e vështirë! Dhe për t’u admiruar është fakti që shumë prej fëmijëve jetim që rriten nën kujdesin e nënave të tyre janë nxënës shumë të mirë në shkollë, edhe pse kushtet në të cilat jetojnë janë shpeshhere jashtë asaj që quhet minimalisht normale! Do rikthehemi sërish në fshatrat e bashkisë Mirditë për të shkuar derë më derë te familjet në nevojë.

Partneret

Muslimehelfen
Deutsche Kleiderstiftung Spangenberg

Kontakt

Map