11 Janar 2018Bulqizë, Shqipëri

Ndihma në spitalin e Bulqizës

Sot ishim në spitalin e Bulqizës ku pas kërkesës së bërë nga vetë mjekët aty në përputhje me një ndër domosdoshmëritë e spitalit, “te paturit e një autoambulance me pajisjet e duhura për të shpëtuar jetë” mbajtëm fjalën dhe dorëzuam aty: defibrilator, Ekg dhe Monitor. Për afro 1 ore u trajnuan 2 mjekët e urgjencës për përdorimin efikas të pajisjeve Me urimin që të kenë sa më pak urgjenca u urojme punë të mbarë të gjithë mjekëve të Spitalit Bulqizë!

Partneret

Muslimehelfen
Deutsche Kleiderstiftung Spangenberg

Kontakt

Map