20 Janar 2018Draç, Shqipëri

Vazhdimi - Punime në Draç

Vazhdojn punimet për ndërtimin e shkollës 9-vjecare Draç. Megjithëse reshjet krijojnë vonesa, po punohet shumë dhe shpresojmë që sa më shpejt fëmijët të fillojnë mësimin në shkollën e re Shumë punë e shumë gëzim njëkohësisht! Go Vizion Ojf go Proud for what we do.

Partneret

Muslimehelfen
Deutsche Kleiderstiftung Spangenberg

Kontakt

Map